Diensten

Onderhoud

Als je bezig wilt zijn met waar jij goed in bent en niet gefrustreerd wilt raken over een website die niet werkt, kan ik dat van je overnemen. Ik onderhoud elke maand je website en mochten er problemen zijn, dan los ik die voor je op.

Nieuwe website

Is je bedrijf klaar voor de volgende stap? Dan kan ik een nieuwe website voor je maken! Passend bij jouw huisstijl en jouw voorkeuren. Hij is pas af, als jij hem af vindt.

Wijzigen website

Heb je een gave website maar wil je wat wijzigen? Bijvoorbeeld nieuwe afbeeldingen, kleuren of pagina's? Dan kan ik dat voor je doen. Je levert de content aan of we maken die samen en ik zorg er voor dat het op de website komt.

F.A.Q.

Veelgestelde vragen

Als je contact met me opneemt bespreken we wat ik voor je kan betekenen. Aan de hand daarvan stuur ik je een offerte. Zodra je daar akkoord mee gaat ga ik voor je aan de slag. Ik houd je op de hoogte en stem alles met je af, of wijzig dingen die anders moeten. Zodra ik klaar ben met de klus stuur ik je de offerte. Mocht je een maandelijks abonnement hebben, stuur ik je ook altijd achteraf de offerte.

Je betaalt via overschrijving en daar heb je 30 dagen de tijd voor.

Nee, ik werk vanuit huis en kom niet langs. Uiteraard wel als je dat fijn vindt of als dat makkelijker is, maar dat is meer in overleg en zo nodig, niet standaard.

Dat verschilt. Het ligt er aan of je een hele nieuwe website wilt of alleen wat wijzigingen en of je een maandelijks abonnement wilt voor onderhoud.

Een nieuwe website neemt meer tijd in beslag dan een wijziging. Per situatie zal ik inschatten hoe lang ik er mee bezig denk te zijn, mocht je een deadline hebben dan zal ik aangeven of ik die kan halen. Zo voorkomen we teleurstellingen van beide kanten.